Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Brabant is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Schadeherstel

Schadeherstel: snel en vakkundig geholpen.

Bij schade is slechts één ding belangrijk: het perfect verhelpen ervan. Porsche Centrum Brabant heeft letterlijk alles in huis om uw Porsche weer als nieuw te maken. Hier werkt een team van ervaren technici die u snel en vakkundig helpen.

Werkzaamheden schadeherstel
De werkzaamheden die binnen de schadeafdeling van Porsche Centrum Brabant worden uitgevoerd zijn onder andere:

  • Uitdeuken zonder spuiten. Heeft uw Porsche en deukje opgelopen tijdens het openen van een auto die ernaast stond? Dan is het mogelijk om uitdeuken zonder spuiten te laten toepassen. Uitdeuken zonder spuiten is alleen mogelijk bij kleine deukjes.
  • Compleet schadeherstel. Heeft uw Porsche een wat grotere schade? Bij Porsche Centrum Brabant werken we met de meest moderne technieken en kan uw schade professioneel gerepareerd worden.
  • Schade aan uw velg. Schade aan een velg is een veel voorkomende schade. Een doorn in het oog van menig autoliefhebber. Uw velg kan vakkundig gerepareerd worden, uw velg is weer als nieuw.
  • Ruitvervanging of ruitreparatie. Onder schadeherstel valt ook ruitvervanging of ruitreparatie. Indien u een sterretje in uw ruit heeft hoeft uw ruit niet altijd helemaal vervangen te worden. Laat dit door onze schade experts controleren.
  • Interieur schadeherstel – Is uw bekledig beschadigd? Of heeft een kras op uw dashboard? Ook dit kan hersteld worden door onze schade experts.

Vakmanschap
Bij Porsche Centrum Brabant werken schade experts die door Porsche zijn opgeleid. Daarbij hebben ze de beschikking over gespecialiseerde gereedschappen en (meet)apparatuur. Uiteraard voeren ze schadeherstel uit volgens de strenge richtlijnen van de fabriek en maken ze daarbij gebruik van originele onderdelen. Laat u uw schade herstellen door een officiële dealer? Dan blijven eventuele fabrieksgaranties van kracht. Daarnaast kunt u gebruik maken van vervangend vervoer.

Schadeherstel – hoe gaat dat in zijn werk?
Indien u een schade heeft kunt u een calculatie van uw schade laten maken of u kunt direct een afspraak maken om uw schade te laten herstellen. Neem contact op met Egbert Schalks via e.schalks@porschecentrumeindhoven.nl of via + (0) 888 911 911. Uiteraard wordt ook de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij voor u uit handen genomen. Wilt u direct een afspraak maken voor de werkplaats dit kan via de online werkplaatsplanner.

Schade

Insurance

Insurance

Voor een goede verzekering adviseren wij 1 van de 3 Porsche Insurance mogelijkheden. Klik hier om een offerte te laten maken voor uw Porsche.

Insurance
Haal- en breng service

Haal- en breng service

Wilt u dat uw Porsche wordt opgehaald en thuisgebracht? Bekijk dan hier de mogelijkheden voor de haal- en breng service.

Haal- en breng service
Lakverzegeling

Lakverzegeling

Wilt u uw Porsche extra beschermen tegen diverse weersomstandigheden? Klik dan hier voor de mogelijkheden met betrekking tot lakbescherming.

Lakverzegeling