Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Brabant is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Classic partner

Porsche Classic Partner

Porsche Centrum Brabant uw Porsche Classic Partner.
De beste locatie voor Porsche Classic in Nederland.

Sinds de 70er-jaren is Porsche een begrip in Brabant. Onze passie en expertise gaat dan ook ver terug naar die tijd. Porsche Classic zit in ons DNA verweven. Het was dan ook een logische stempel op onze vestiging dat Porsche Centrum Brabant zich sinds augustus 2015 met trots official Porsche Classic partner mag noemen.

Als Porsche Classic Partner bieden wij service voor uw Classic Porsche en kunt u bij ons terecht voor een passend advies bij aan- of verkoop van uw Classic Porsche. In de showroom van Porsche Centrum Brabant vindt u een prachtige Classic Corner. Daarnaast kunt u bij Porsche Centrum Brabant terecht voor een uitgebreid classic aanbod, originele (classic) onderdelen, classic onderhoud of gewoon een goed gesprek over uw klassieker met een van onze experts.

Dat maakt ons met trots de perfecte officiële Porsche Classic Partner in Nederland.

Contact Porsche Classic Partner
Wilt u een afspraak inplannen voor Classic onderhoud? Maak dan een afspraak via de online werkplaatsplanner. Heeft u vragen over een Classic Porsche op de website of een andere vraag over het onderhoud van uw Classic Porsche? Neem dan contact op via: (0) 888 911 911 of via info@porschecentrumeindhoven.nl.

Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

Porsche Classic Parts Finder

Bent u op zoek naar de juiste onderdelen voor uw Classic Porsche? Bekijk dan hier per model welke onderdelen nodig zijn. Selecteer uw model en bouwjaar en klik op de ‘Display’ knop. In een nieuw scherm wordt dan automatisch een pdf document geopend.

Classic Services

Porsche Classic Partner – Nieuws & Events

Porsche Classic Partner – Nieuws & Events

Jaarlijks vinden er diverse Classic evenementen plaats waarbij Porsche Centrum Brabant aan deelneemt. Denk hierbij aan de Techno Classica in Essen en de Historic Grand Prix Zandvoort. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste Classic nieuws en Classic events? Download dan de Porsche24 App. Deze App is vrij toegankelijk en is beschikbaar voor iedere bestuurder van een Porsche, dus ook als u geen klant bent.

Download Porsche24
Porsche Classic Partner - Verkoop

Porsche Classic Partner - Verkoop

Onze Classic showroom laat altijd een mix van verschillende modellen zien, van zeldzaam en exclusieve originele Porsches tot professioneel aangepaste Porsches voor op races of rally’s. Klik op onderstaande button om de Classic voorraad van Porsche Classic Partner Porsche Centrum Brabant te bekijken.

Bekijk onze Classic voorraad
Porsche Classic Partner - Service

Porsche Classic Partner - Service

Met het beste team, extra training door Porsche AG, het gebruik van officiële onderdelen en alle benodigde faciliteiten, is Porsche Centrum Brabant de beste locatie in Nederland voor Porsche Classic Service en onderhoud. Van een regelmatige check-up tot evenementvoorbereiding en grote revisies, wij zullen u helpen om de beste en meest kosteneffectieve oplossing te vinden die mogelijk is met de beste kwaliteit. Klik op onderstaande button om te kijken welk classic onderhoud er mogelijk is.

Bekijk hier mogelijkheden voor Classic onderhoud

Eindhoven Classic Team

Arno Leijten - Classic Service Specialist

Arno Leijten - Classic Service Specialist

Arno is al decennia lang een van de bekende Classic experts binnen Porsche Centrum Brabant. Naast zijn enorme ervaring in het werken aan Classic Porsches, is hij ook bezig om de nieuwe generaties monteurs op te leiden en alle ‘ins and outs’ te leren. Dit maakt hem de perfecte man om aan elke Classic Porsche te werken of eigenaren te adviseren wat een klassieker nodig heeft.

e-mail Arno
Chris van Hoek - Classic Parts Specialist

Chris van Hoek - Classic Parts Specialist

Of hij nu toegang heeft tot onze eigen systemen, een noodoproep doet naar Porsche Motorsport of zijn netwerk voor klassieke onderdelen gebruikt, Chris is in staat om onderdelen voor elke Porsche te zoeken én te leveren. Chris is al jaren uw bekende gezicht als het gaat om Porsche Onderdelen, Porsche Tequipment of Porsche Accessoires. Met zijn enthousiasme helpt Chris u graag bij het vinden van de juiste onderdelen.


e-mail Chris
Sjors Peters - Verkoop Classic

Sjors Peters - Verkoop Classic

Sjors werkt sinds 2014 in de Classic autobranche en verdiept zich graag in de rijke historie van Porsche. Als echte Porsche Classic liefhebber verkoopt Sjors Classics aan medeliefhebbers. Sjors verwelkomt u graag in onze showroom om u alles te vertellen over het huidige Classic assortiment. 

e-mail Sjors