Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Brabant is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

APK

Rijdt u een Porsche en is de tijd weer aangebroken dat uw Porsche een APK moet ondergaan? Als uw Porsche bij Porsche Centrum Brabant in onderhoud is, krijgt u van uw Service Adviseur tijdig te horen wanneer het tijd is voor uw APK. De keuringsfrequentie is afhankelijk van de brandstof waarop uw Porsche rijdt.

APK bij Porsche Centrum Brabant
Uw Porsche moet gekeurd worden bij een RDW erkend APK-bedrijf. Porsche Centrum Brabant is een RDW erkend APK bedrijf. Tijdens de APK (Algemene Periodieke Keuring) wordt uw Porsche technisch gecontroleerd op het gebied van milieu en verkeersveiligheid. Hiermee weet u zeker dat uw Porsche aan de wettelijke veiligheidseisen voldoet. Tijdens het controleren van de APK wordt er zorgvuldig gekeken naar diverse onderdelen zoals: verlichting, wielen, banden, stuurinrichting, remmen, carrosserie, uitlaat, uitstoot en nog veel meer.

U kunt tijdens de circa 30 minuten durende keuring wachten in de showroom, of gebruik maken van een vervangende auto. Een andere optie is, om de APK te combineren met een Service Dialoog, waarbij u samen met een monteur uw Porsche uitgebreider inspecteert. Mocht u liever hebben dat wij uw Porsche ophalen en met een verlengde APK terugbrengen, is dit uiteraard ook mogelijk met onze haal- en brengservice.

Prijs APK
De prijs van een APK bedraagt € 99,- inclusief BTW. Het is tevens mogelijk om de APK te laten uitvoeren in combinatie met een grote onderhoudsbeurt. De APK is dan gratis. Uw voordeel? Uw Porsche staat maar een keer in de werkplaats en ondergaat in een topconditie de APK.

Afspraak maken
U kunt eenvoudig online een afspraak voor een APK keuring plannen via de werkplaatsplanner of per telefoon via +31 (0) 88 - 8 911 911. Bezoekt u onze pagina per smartphone, dan kunt u ook gebruik maken van ons WhatsApp kanaal. U vindt de button hiervoor onderaan de pagina.