Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Brabant is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Groot en klein onderhoud

U verwacht topprestaties van uw Porsche. Om uw Porsche in topconditie te houden heeft uw Porsche regelmatig onderhoud nodig. Porsche onderhoud kunt u het beste laten uitvoeren bij een officiële Porsche dealer zoals Porsche Centrum Brabant. Hier werkt een team van gespecialiseerde monteurs die zijn opgeleid om elk type Porsche te repareren en een onderhoudsbeurt uit te voeren. Voor Porsche onderhoud zijn er twee mogelijkheden: groot en klein onderhoud.

Groot onderhoud
Dit zijn de bestanddelen van groot onderhoud voor uw Porsche:

 • Zaken als motorolie, remvloeistof, aandrijfriemen, bougies en filters worden volgens de door Porsche voorgeschreven model specifieke intervallen ververst of vernieuwd. Dit voorkomt kostbare reparaties en zo blijft uw Porsche bedrijfszeker
 • Waar nodig worden slijtagegevoelige delen vervangen

Klein onderhoud
Waaruit bestaat klein onderhoud voor uw Porsche:

 • Onze technici controleren onder meer slijtagegevoelige delen zoals banden en remmen
 • Motorolie en oliefilter worden tijdens het periodieke klein onderhoud ververst en vernieuwd

Porsche onderhoud bij officiële dealer – uw voordelen

 • Verhoog de waarde van uw Porsche
  Wist u dat onderhoud een grote rol speelt bij de waardebepaling van uw Porsche? Een Porsche in topconditie, die onderhouden is door een officiële dealer, heeft namelijk een hogere restwaarde. Dit is belangrijk als u uw Porsche straks wilt inruilen of verkopen. Daarnaast wordt het onderhoudsboekje na elke onderhoudsbeurt ingevuld.

 • Porsche Assistance
  Als bijkomend voordeel kunt u na een onderhoudsbeurt, terugvallen op onze uitgebreide mobiliteitsgarantie; Porsche Assistance. Hiermee is uw mobiliteit gegarandeerd en kunt u gebruik maken van een hoogwaardige dienstverlening voor u en uw passagiers bij onverhoopte problemen onderweg.

 • Originele onderdelen
  Bij Porsche Centrum Brabant wordt er uitsluitend originele onderdelen gebruikt. Deze originele onderdelen zijn ontworpen, ontwikkeld en tot het uiterste getest onder de meest erbarmelijke omstandigheden waarin uw Porsche zich maar kan bevinden.

Afspraak plannen voor Porsche onderhoud
Kijk voor meer informatie over de onderhoudsprijzen op onze website. Wilt u gebruik maken van vervangend vervoer of onze haal- en brengservice? Geef dit dan aan bij het plannen van uw onderhoudsbeurt via de werkplaatsplanner of per telefoon via +31 (0) 88 - 8 911 911.