Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Brabant is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche24

Porsche24

Porsche24 is een initiatief dat Porsche rijders beloont voor het rijden en het deelnemen aan evenementen. Uw toegang tot Porsche24 is de Porsche24 App. In deze app vindt u alle evenementen, diverse rijtrainingen, de mooiste routes, het laatste Porsche nieuws en bijzondere verrassingen.

Download de app.


Rijden wordt beloond met mooie extra’s
Met Porsche24 verdient u punten en badges met elke gereden kilometer en elk evenement waaraan u deelneemt. Bij elk evenement staat vermeld hoeveel punten bij deelname wordt toegekend. Via de app kunt u uw gereden kilometers registreren en uw voortgang bijhouden, zodat u precies weet hoeveel punten u nog verwijderd bent van het volgende level.

Levels Porsche24

Het eerste doel in Porsche24 is level Silver. Dan volgen de levels Red en Yellow. Bij ieder level krijgt u toegang tot privileges. Het eerste level: Porsche24 is het basislevel. Vanaf het volgende level; level Silver krijgt u toegang tot allerlei mooie extra’s en privileges.

Om level Silver te behalen heeft u 911 punten nodig. Deze kunt u behalen door uw kilometers te valideren of deel te nemen aan diverse evenementen. Zodra u level Silver heeft behaald heeft u een jaar lang toegang tot:

  • Porsche Museum jaarkaart
  • Jaarabonnement Christophorus magazine
  • Uw Porsche wordt gecheckt voor ieder Porsche24 event
  • Haal- & brengservice voor uw Porsche

Het begint met uw kilometerstand
Registreer allereerst de huidige kilometerstrand van uw Porsche in de Porsche24 app.

  • Klik op home
  • Klik op uw account links boven
  • Klik op voeg kilometers toe
  • Maak een foto van uw huidige kilometerstand
  • Klik op verder en vul de kilometerstand in

Zodra uw kilometerstand is gevalideerd, verdient u punten met elke gereden kilometer. U dient de bovenstaande stappen nogmaals door te lopen om punten te sparen.

Download de App en ontdek Porsche24
De Porsche24 app is toegankelijk voor alle Porsche rijders (ook als u geen klant bent bij Porsche Centrum Brabant).

Heeft u ergens vragen over?
Bekijk de FAQ