Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Brabant is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Financieren

Uw Porsche financieren?

Porsche Financieren
Bent u op zoek naar een Porsche financiering? Geniet van uw Porsche tegen een aantrekkelijk en verantwoord maandbedrag. Bij Porsche Centrum Brabant bent u hiervoor aan het juiste adres. Het financieringsprogramma van ons speelt hier volledig op in. Met onze Porsche Privé Plan, Porsche Financial Lease en Porsche Full Operational Lease mogelijkheden kunnen wij u altijd een voorstel op maat bieden.

Porsche Privé Plan: particulier financieren
Porsche biedt speciaal voor de particuliere rijder een verantwoorde financiering op basis van een aflopend krediet, dat vooraf rekening houdt met de restwaarde van uw Porsche. Deze vorm van financieren biedt aantrekkelijke voorwaarden en concurrerende tarieven met de zekerheid van vaste en lage maandbedragen. U bepaalt samen met ons de looptijd van de lening en de hoogte van uw aanbetaling. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de toekomstige restwaarde van uw Porsche, wat financieel aantrekkelijk kan zijn bij de aanschaf van uw volgende Porsche.

De particuliere financieringsvorm van Porsche werkt met het principe van een slottermijn. De slottermijn is een van tevoren vastgesteld restbedrag dat aan het eind van de looptijd van uw contract nog openstaat. Over dit bedrag betaalt u tijdens de looptijd alleen rente en geen aflossing. Dat scheelt aanzienlijk in de maandlasten.

Voordelen van Porsche Privé Plan:

 • Vaste maandlasten, vaste looptijd, vaste rente
 • Lage maandbedragen door hoge restwaarde
 • Financiering speciaal ontwikkeld voor auto’s
 • Deskundig en snel geregeld bij Porsche Centrum Brabant


Porsche Financial Lease: zakelijk financieren

Voor ondernemers is Porsche Financial Lease een doordachte financieringsvorm, omdat u de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden. U wordt direct economisch eigenaar en kunt de auto op uw balans plaatsen. Daarbij kunt u zelf voor de looptijd kiezen die het best past bij de gebruiksperiode en de afschrijving van uw auto. De afschrijvings- en rentekosten zijn fiscaal aftrekbaar. U betaalt vaste maandelijkse termijnen en houdt zo duidelijk zicht op de kosten van uw auto(’s). Dat maakt Porsche Financial Lease tot een zekere manier van financieren voor de zakelijke rijder.

De voordelen van Porsche Financial Lease:

 • Transparante, vaste maandlasten
 • Fiscale afschrijving
 • Lage maandbedragen door hoge restwaarde
 • Deskundig en snel geregeld bij Porsche Centrum Brabant
 • Financiering speciaal ontwikkeld voor auto’s

Porsche Full Operational Lease: leasen voor ondernemers
Als u voor Porsche kiest, wie anders dan de vaste leasingpartner van Porsche kan u in dat geval het beste aanbod doen. Een betrouwbare partner, die uw mobiliteit garandeert en het volledige onderhoud, de reparaties en het schadeherstel aan uw Porsche kan uitvoeren. Inhoud, omvang en daarmee ook de tarieven van het Operational Leasecontract zijn volledig af te stemmen op uw wensen en de behoeften van uw onderneming. U draagt geen economische risico’s en dat is een bijzonder prettig gevoel. Wilt u uw Porsche voor een vast bedrag per maand rijden en zo gedurende de looptijd van het leasecontract exact weten waar u financieel aan toe bent, kies dan voor een operational leasevorm.

De voordelen van Porsche Full Operational Lease:

 • Persoonlijke service van Porsche Centrum Brabant
 • De beste zorg voor uw Porsche
 • Alles onder één dak geregeld bij Porsche Centrum Brabant
 • Standaard de beste verzekeringsvoorwaarden
 • Service en dienstverlening zoals u die mag verwachtenMeer informatie

Wilt u meer informatie over het financieringsprogramma of heeft u ergens vragen over? Vul dan het onderstaande formulier in.

*Ons privacy reglement kunt u nazien op www.porschecentrumbrabant.nl/privacy

Bereken Financial Lease

Deze berekening is enkel toepasselijk voor Porsches die aangeschaft worden in Nederland. Indien u een Porsche wilt laten financieren in België kunt u contact met ons opnemen via +31 (0) 43 8 000 911 of info@porschecentrummaastricht.nl voor een voorstel op maat.

Kredietsom
Aanbetaling/inruil
Totaal kredietbedrag
Slottermijn
Termijnbedrag
Totaal te betalen bedrag
Debetrentevoet (jaarlijks kostenpercentage)
Looptijd

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Bank te Amersfoort. Ingeschreven bij de KvK onder de statutaire naam Volkswagen Bank GmbH filiaal Nederland. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12000996). Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenbank.nl. Rente wijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Geld lenen kost geld

Geld lenen kost geld

Deze berekening mailen naar: