Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Brabant is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Track Experience

Wilt u op de hoogte worden gehouden van alle actuele evenementen, rijtrainingen, de mooiste routes en het laatste Porsche nieuws? Download dan de Porsche24 app!

Haal meer plezier uit uw Porsche

Zoek de sportieve grenzen van uw Porsche op. Rijplezier, dat is het belangrijkste. En waar op de openbare weg de algemene verkeerswet geldt, gelden op het circuit andere wetten. Hier kunt u pas echt het potentieel van uw Porsche benutten.

Porsche Track Experience is het opleidingsinstituut voor rijvaardigheid op Porsche niveau. Porsche Track Experience bestaat uit 5 op elkaar aansluitende cursusniveaus. Hierdoor is er altijd een ideaal instapmoment, of u nu werk wilt maken van de sportiviteit van uw Porsche of raceambities heeft. Uw rijvaardigheid wordt stapsgewijs naar een hoger niveau getild. Dit doet u met een professionele en enthousiaste instructeur. Uw eigen Porsche is perfect lesmateriaal, maar u kunt bij Porsche Track Experience ook een Porsche huren.

Beter leren rijden

Porsche Track Experience biedt verschillende rijtrainingen aan die voldoen aan de hoogste internationale normen. Ontwikkel uw rijvaardigheid en wagenbeheersing terwijl u geniet van het rijplezier. Bekijk onderstaand de trainingen, het programma en de prijzen. Heeft u ergens vragen over? Neem dan contact op via: info@porschecentrumeindhoven.nl of via (0) 888 911 911.

> Warm-up 
De Warm-up Training is een intensieve eendaagse training in uw eigen Porsche. Deze rijvaardigheidstraining vormt de basis voor alle vervolgtrainingen. Niet alleen leert u uw Porsche gedurende 1 dag beter kennen, tevens verbetert u ook uw rijvaardigheden en weet u na afloop de sportieve rijprestaties van uw Porsche beter te benutten. Dit trainingsniveau is tevens mogelijk voor Taycan of Classic Porsches. Klik hier voor meer informatie over de Warm-up training. 

>> Precision 
De Precision Training is toegespitst op de karakteristieken van uw Porsche. U leert in een veilige omgeving de potentie van uw Porsche te benutten. Het is geen racecursus, maar wel de perfecte gelegenheid om u vertrouwd te maken met uw Porsche. Bovendien is het ook een ideale opstap voor de Performance training. Dit trainingsniveau is tevens mogelijk voor Classic Porsches. Klik hier voor meer informatie over de Precision training. 

>>> Performance 
De prestaties van een Porsche, die kent u. Maar hoe zit het met uw prestaties? Als u de Precision Training met succes heeft afgerond, wacht nu de volgende stap op weg naar betere prestaties: Deze eendaagse training is een geweldige kans om uw grenzen te verleggen. Natuurlijk bent u welkom met ieder model Porsche. Van de 911 tot aan de Cayenne of Macan. Klik hier voor meer informatie over de Performance training. 

>>>> Track Day
Er is een manier om zonder beperkingen van de sportiviteit en dynamiek van uw Porsche te genieten: de Porsche Track Day. Tijdens een Track Day wordt het circuit ter beschikking gesteld aan een kleine groep gevorderde circuitrijders. U heeft vier uur effectieve rijtijd volgens het open-pitlane principe waarin u zelfstandig of onder begeleiding van een privé-instructeur kunt werken aan het optimaliseren van uw rem- en bochtentechniek. Klik hier voor meer informatie over de Track Day. 

>>>>>> Young Driver Experience
Een jongens- en meisjes droom die uitkomt: met de Porsche Young Driver Experience krijgen kinderen in de leeftijdscategorie 14-17 jaar de kans om met een Porsche op het Circuit van Zandvoort hun eerste spectaculaire rijervaring op te doen. Als cursist kruip je zelf achter het stuur van een Porsche. Jij geeft gas, stuurt en remt, met een enthousiaste instructeur naast je - een onvergetelijke belevenis. Klik hier voor meer informatie over de Young Driver Experience training. 

Tarieven Porsche Track Experience:

  Hoofdbestuurder Tweede bestuurder Verzekering* Privé instructie (in eigen Porsche)  Toeschouwer
Warm-up € 775,- € 119,- € 399,- n.v.t.  € 119,- 
Precision € 775,- € 119,- € 399,- € 1.475,- € 119,- 
Performance € 899,- € 199,- Op aanvraag € 1.598,- € 79,- 
Young Driver Experience  € 449,- n.v.t. n.v.t.  n.v.t.  € 79,-

Bovenstaande prijzen zijn incl. 9% btw.
* Bij het afsluiten van een verzekering bent u verzekerd voor een casco schadebedrag van € 25.000,- tegen een eigen risico van € 500,-. Deze prijzen zijn excl. btw. 


Inschrijven en data Porsche Track Experience

Download de Porsche24 app en boek uw training!   

Datum Training Locatie Boek training

28 mei 2024

Trackday Porsche Centrum Brabant Circuit Spa Francorchamps Boek training

28 juni 2024

Warm-up training (level 1) CM.com Circuit Zandvoort Boek training

28 juni 2024

Precision training (level 2)  CM.com Circuit Zandvoort Boek training

28 juni 2024

Performance training (level 3) CM.com Circuit Zandvoort Boek training

24 september 2024

Warm-up training (level 1) CM.com Circuit Zandvoort n.n.b

24 september 2024

Precision training (level 2)  CM.com Circuit Zandvoort n.n.b

24 september 2024

Performance training (level 3) CM.com Circuit Zandvoort n.n.b

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan het onderstaande formulier in.

*Ons privacy reglement kunt u nazien op www.porschecentrumbrabant.nl/privacy