Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Brabant is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Aankoopkeuring

Bent u van plan om een Porsche te kopen? Maar wilt u niet later verrast worden door hoge onderhoudsfacturen of mankementen? Dan kunt u bij Porsche Centrum Brabant een aankoopkeuring laten uitvoeren. De aankoopkeuring is aan te bevelen wanneer u besluit uw Porsche ergens anders dan bij Porsche Centrum Brabant aan te schaffen. Hierdoor weet u dat uw toekomstige Porsche in een goede conditie is en komt u niet voor verrassingen te staan.

Aankoopkeuring werkzaamheden
Indien u een aankoopkeuring wil laten uitvoeren voordat u een Porsche koopt wordt uw toekomstige Porsche geïnspecteerd op diverse punten. De inspectie van de aankoopkeuring bestaat uit:

  • De conditie en technische staat van carrosserie, onderstel, versnellingsbak, remsysteem en stuurinrichting wordt onderzocht en bepaald.
  • De motor* wordt onderworpen aan een uitwendige inspectie op eventuele lekkages en de mengselsamenstelling wordt gecontroleerd.
  • De laklaagdikte wordt beoordeeld in verband met eventuele spuitwerkzaamheden.
  • De onderhoudshistorie en schadehistorie wordt in kaart gebracht.
  • Openstaande werkplaats- en terugroepacties (indien nodig kunnen deze alsnog kosteloos worden uitgevoerd).

Bij Porsche Centrum Brabant werkt een team aan ervaren experts die precies weten waar ze op moeten letten. Eventuele gebreken worden hierdoor snel gelokaliseerd.

Prijs en afspraak inplannen voor de aankoopkeuring
Het is mogelijk om een aankoopkeuring op korte termijn plaats te laten vinden. Nadat de Porsche is geïnspecteerd ontvangt u de bevindingen in een keuringsrapport. Dit rapport kan tevens worden voorzien van een offerte voor het uitvoeren van eventuele werkzaamheden en onderhoud. Wij adviseren u om bij de aankoopkeuring aanwezig te zijn. Hierdoor krijgt u een beter beeld van uw toekomstige Porsche en kunnen wij u extra uitleg geven. De prijs van een Porsche aankoopkeuring bedraagt € 499,- incl. btw.

U kunt eenvoudig online een afspraak voor een aankoopkeuring inplannen via de werkplaatsplanner of per telefoon via +31 (0) 88 - 8 911 911. Bezoekt u onze pagina per smartphone, dan kunt u ook gebruik maken van ons WhatsApp kanaal.

*Voor een compressiemeting, cilinderlektest en cilinderwand beoordeling door middel van een endoscoop kunt u contact opnemen met een van onze Service Adviseurs.