Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Brabant is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Young Driver experience

Young Driver Experience

Met de Porsche Young Driver Experience krijgen kinderen in de leeftijdscategorie tussen de 14-17 jaar de kans om met een Porsche op het Circuit van Zandvoort hun eerste spectaculaire rijervaring op te doen. Als ‘Young Driver’ kruipt zelf achter het stuur van een Porsche. Jij geeft gas, stuurt en remt, met een enthousiaste en professionele instructeur naast je. Een onvergetelijke belevenis en een droom die uitkomt.

De Porsche Young Driver Experience wordt twee keer per jaar georganiseerd op het Circuit van Zandvoort. Aanmelden kan via de Porsche24 app. Heeft u de Porsche24 app niet? Meld u dan snel aan! Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de Porsche Young Driver Experience? Neem dan contact op via info@porschecentrumeindhoven.nl, via (0) 888 911 911 of door uw vraag te stellen via het onderstaande formulier.

Programma onderdelen Porsche Young Driver Experience:

  • Uitgebreide instructie
  • 1-op-1 begeleiding door instructeur
  • 15 min circuit rijden in een speciaal geprepareerde Porsche
  • Afsluiting met certificaat
  • Programma inclusief hospitality (voor 1 ouder en Young Driver)


Prijs Porsche Young Driver Experience
De Porsche Young Driver Experience kost €249,- dit is inclusief hospitality voor 1 ouder en de Young Driver. Een toeschouwersticket kost €49,- inclusief hospitality. Aanmelden kan via de Porsche24 App. De Young Driver wordt ingedeeld in een tijdslot, zodat er voldoende ruimte is voor iedere jonge coureur om over het circuit te rijden. Voorafgaand het evenement ontvangt u de dagplanning en het tijdslot voor het circuit rijden.

Porsche Young Driver Training
Naast de Porsche Young Driver Experience voor jongeren tussen de 14-17 jaar is er ook een Porsche Young Driver Training. Dit is een 1-op-1 training gericht op jonge bestuurders die net hun rijbewijs hebben behaald. Lees hier meer over de Porsche Young Driver Training.

De Porsche Young Driver Experience is onderdeel van het Porsche Track Experience. Porsche Track Experience is het opleidingsinstituut voor rijvaardigheid op Porsche niveau en bestaat uit 5 op elkaar aansluitende cursusniveaus.

 

*Ons privacy reglement kunt u nazien op www.porschecentrumbrabant.nl/privacy