Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Brabant is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Lakverzegeling

Wilt u de lak van uw Porsche in perfecte conditie houden? U kunt er dan voor kiezen om uw Porsche regelmatig te wassen of om uw Porsche een vakkundige poetsbeurt te laten ondergaan. Maar u kunt ook een stap verder gaan, namelijk met lakverzegeling. Met een lakverzegeling op uw Porsche beschermt u uw Porsche tegen vuil en diverse weersomstandigheden.

Onze glans en schoonheid experts weten hier alles van. Zij geven u graag advies over de beste en meest effectieve lakverzegeling voor uw Porsche. Heeft u vragen over welke behandeling het beste bij uw Porsche past? Neem dan contact op.

Mogelijkheden lakverzegeling
Indien u voor een lakverzegeling kiest, kiest u voor professionaliteit. Er zijn diverse mogelijkheden om uw Porsche te beschermen.

 • Duurzame lakverzegeling/ coating
  Een lakverzegeling of coating is een duurzame lakbescherming van de gelakte oppervlakken. Hiermee voorkomt u veroudering en beschermt u uw Porsche tegen dagelijkse invloeden.

 • Transparante beschermfolie
  Transparante beschermfolie zorgt voor ultieme bescherming van de carrosserie tegen steenslag en beschadiging.

 • Interieur behandeling
  Niet alleen het exterieur van uw Porsche is belangrijk ook het interieur. Met een interieur behandeling verbetert u het interieur van uw Porsche tegen vlekken en voorkomt u veroudering.

 • Behandeling van glasoppervlakten
  Een raambehandeling zorgt voor maximale zichtbaarheid in alle (weers)omstandigheden.

 • Lak-correctie/ polieren
  Heeft u een kras of hele kleine krassen op de lak van uw auto? Met een correctie van lakschade wordt de lak van uw Porsche weer als nieuw.

 • Premium wassen
  Zorgvuldig met de hand uitgevoerde wasbeurten.

Prijzen en afspraak maken voor lakverzegeling
De prijs voor een lakverzegeling voor uw Porsche is afhankelijk van een aantal factoren, namelijk: het type Porsche dat u rijdt en het formaat daarvan en of het een nieuwe Porsche is of een occasion. Wilt u weten wat de prijs is voor een lakverzegeling van uw Porsche? Neem dan contact op met Porsche Centrum Brabant. Zij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Indien u direct een afspraak wilt maken voor een lakverzegeling kunt u eenvoudig en snel een afspraak maken via onze werkplaatsplanner. Of bel naar: +31 (0) 888 911 911 of e-mail naar: service@porschecentrumeindhoven.nl.