Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Brabant is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Destination Porsche

Het is bijna zover! Porsche Centrum Eindhoven wordt Porsche Centrum Brabant

Het is bijna zover! Porsche Centrum Eindhoven wordt Porsche Centrum Brabant

Voor de daadwerkelijke verhuizing én opening hebben we nog heel even geduld nodig, maar het duurt nu echt niet lang meer. In het weekend van 5, 6 & 7 juli verhuist Porsche Centrum Eindhoven naar Oisterwijk en zal op 8 juli haar deuren openen als Porsche Centrum Brabant! Voor deze daadwerkelijke verhuizing kijken we nog een keer binnen en maken we kennis met twee gloednieuwe bedrijven: PGZ Car Cosmetics Brabant en PGZ Schadeherstel.

Meer informatie
De mensen achter Porsche Centrum Brabant

De mensen achter Porsche Centrum Brabant

Waar team Porsche Centrum Brabant de vorige keer nog op Brabantse wijze, met aanwezigheid van vuurkorven om de plek fysiek te verwarmen, het bereiken van het hoogste punten vierden, is op dit moment de buitenkant nagenoeg klaar. Tijd voor een nieuw bezoek aan Porsche Centrum Brabant!

Meer informatie
Een mijlpaal om te vieren!

Een mijlpaal om te vieren!

Na een eerdere rondleiding door een ‘plattegrond’ van funderingsbalken en de staalconstructie van de werkplaats, brengt presentatrice Nina van den Broek een nieuw bezoek aan de bouwplaats van Porsche Centrum Brabant. Precies op het moment dat er iets moois te vieren is! Een bezoek op een bijzondere dag, want in wat Porsche Centrum Brabant zelf met een knipoog de hoog(s)tepunt viering noemt, zijn voor het eerst de indrukwekkende afmetingen van de nieuwe locatie te zien. Niet alleen is inderdaad het hoogste punt in de voorgaande periode bereikt, maar zelfs de hele straalconstructie is af, inclusief vloerdelen, dak en óók al delen van de gevel.

Meer informatie
Een eerste bezoek aan Porsche Centrum Brabant.

Een eerste bezoek aan Porsche Centrum Brabant.

Na maanden van plannen, tekenen, vergunningen en rekenen is de bouw van Porsche Centrum Brabant nu daadwerkelijk begonnen. Zonder veiligheidsschoenen en een bouwhelm is de bouwplaats dan ook niet meer te betreden; funderingen zijn gestort en de staalconstructie wordt geplaatst!

Meer informatie
Klein maar groots

Klein maar groots

Van schetsen tot luchtfoto’s en driedimensionale computertekeningen: er zijn al veel invalshoeken geweest om het aankomende Porsche Centrum Brabant te bekijken. Maar de grootste beleving, dé manier om alvast een blik in de toekomst van Porsche in Brabant te werpen, komt juist van de kleinste invalshoek. In schaal 1 op 87, om precies te zijn!

Meer informatie
Building with Excellence

Building with Excellence

De sloopwerkzaamheden zijn inmiddels afgerond en op dit moment kunnen we stellen dat we definitief zijn begonnen met de bouw van ons nieuwe Porsche Centrum Brabant. Maar hoe wordt de bouw eigenlijk gemanaged en wie zijn daar allemaal bij betrokken?

Meer informatie
The road to

The road to

Aan de Heusdensebaan, midden in het groen van Oisterwijk en recht in het hart van Brabant worden nu al de eerste schimmen zichtbaar van het nieuwe Porsche Centrum Brabant. Na in Oirschot flink uit onze jas te zijn gegroeid en onze werkzaamheden zich inmiddels verdelen over meerdere panden op het industrieterrein aan de Scheper, zullen we in het nieuwe clubhuis eindelijk weer gezamenlijk onder een dak fungeren.

Meer informatie
Een nieuw pand, een nieuwe locatie én een nieuwe naam: Porsche Centrum Brabant.

Een nieuw pand, een nieuwe locatie én een nieuwe naam: Porsche Centrum Brabant.

In 2022 zal gestart worden aan de bouw van een nieuw hoofdstuk in de decennialange historie van Porsche in Noord-Brabant. Aan de Heusdensebaan in Oisterwijk zal een volledig nieuw te bouwen dealerbedrijf verrijzen, geheel volgens de recent geïntroduceerde ‘Destination Porsche’ bouwstijl van het beroemde en sportieve merk uit Stuttgart. Vanaf juni 2022 wordt gestart met de sloop van de huidige bebouwing, waarna in het derde kwartaal van dat jaar begonnen zal worden met de bouwperiode. Oplevering wordt circa één jaar later verwacht.

Meer informatie