Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Brabant is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

911 Drive

09 november 2022

Er zijn maar weinig ideeën die overblijven, omdat ze groter zijn dan de tijdgeest en omdat ze iets belangrijkers in zich dragen en ons daarmee diep van binnen raken. De 911 is zo'n idee: een sportwagenicoon die al meer dan 50 jaar nog steeds even fascinerend is.

Verleden ontmoet heden
Traditie en moderne tijd verenigd tijdens de exclusieve 911 Drive van Porsche Centrum Brabant. Via de mooiste wegen in het Brabantse binnenland maken we een eerste stop bij de fascinerende Voitures Extravert, gevestigd op de Automotive Campus in Helmond. Zij nemen ons mee in de wereld van mobiliteitsoplossingen van de toekomst. Een klassieke 911, maar dan elektrisch? Ze bestaan echt!

En als uw zintuigen nog niet genoeg geprikkeld waren, dan worden ze dat zeker op de eindlocatie. In het, Michelin ster bekroonde, fine dining restaurant van Alma in Oisterwijk, wordt u ondergedompeld met gastvrijheid en geniet u van de diepgang en het verhaal van ieder gerecht op uw bord.

9-11
Porsche Centrum Brabant nodigt u, als Porsche 911 bezitter, samen met een introducé uit op woensdag 9-11 voor deze exclusieve experience. Wij ontvangen u die dag graag, samen met andere 911 bezitters om een ongekende beleving te ervaren tijdens een bijzondere rit. Laat deze dag uw zintuigen prikkelen en beleef 9-11 op de Porsche manier.

Programma
11:45 Ontvangst Porsche Centrum Brabant
12:00 Lunch en welkomstwoord
13:00 Vertrek
14:00 Aankomst Voitures Extravert, Automotive Campus Helmond
15:30 Vertrek
17:00 Aankomst Alma, Oisterwijk
17:30 Diner
20:30 Einde programma

Bent u klaar voor een bijzondere ervaring en puur rijplezier met een fantastisch programma op prachtige locaties? Bemachtig dan nu uw tickets via de Porsche24 app of Porsche24 eventpagina.

Tickets
De kosten voor het gehele programma bedragen € 499,- incl. BTW. Het ticket is gebaseerd op een deelname met 2 personen. Bestel uw tickets: Porsche24.nl

Geniet van puur rijplezier!