Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Brabant is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Formule 1 Dutch Grand Prix

Het ultieme raceweekend op Nederlandse bodem staat weer voor de deur. Voor het vierde jaar op rij wordt er gestreden tijdens de sensationele races van de Formule 1 en Porsche Mobil 1 Supercup op het historische circuit in de duinen van Zandvoort. Wij juichen graag samen met u, als Porsche rijder, Max Verstappen naar de jaarlijkse thuisoverwinning toe. 

Porsche Centrum Brabant geeft u exclusief toegang tot het beperkt aantal tickets voor het 3-daagse Ben Pon Hospitality arrangement tijdens het Dutch Grand Prix weekend op 23, 24 en 25 augustus

Ben Pon Hospitality Arrangement
Het Ben Pon Hospitality Arrangement is een volledig verzorgd weekend op Circuit Zandvoort en dé manier om als Porsche-liefhebber de Dutch Grand Prix te beleven. Met dit arrangement heeft u namelijk een gereserveerde plek op de speciale Ben Pon Tribune, die zich net voor start/finish langs het rechte stuk bevindt. Hier maakt u de vrije trainingen, de kwalificatie en de race van de Formule 1 én andere klassen van dichtbij mee. 

Naast dit spectaculaire uitzicht heeft u alle dagen toegang tot de Ben Pon Lounge, waar u de gehele Dutch Grand Prix terecht kunt voor catering. 

Mobiliteit
Ook aan uw mobiliteit is gedacht: op de speciale Park & Bike locatie¹ staat een fiets² voor u klaar om mee naar het circuit te gaan; verreweg de meest efficiënte manier om Circuit Zandvoort te bereiken tijdens deze drukke dagen.

¹ – Er wordt één parkeerkaart per twee Ben Pon F1 Hospitality arrangementen uitgegeven
² – Na het raceweekeind ontvangt elke (zondag) gast een Limited Edition F1 Gazelle fiets thuisbezorgd

Tickets
De prijs van een Ben Pon F1 Hospitality arrangement (vrijdag, zaterdag, zondag) is € 1640,- excl. BTW (€ 1.840,40 incl. BTW) per persoon en de hoeveelheid beschikbare kaarten is zeer beperkt. Het is mogelijk om iedere dag verschillende bezoekers van uw arrangement(en) gebruik te laten maken.

Bestel uw tickets
Heeft u interesse in dit unieke aanbod voor u als Porsche rijder om de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix te bezoeken? Via de Porsche24 app of Porsche24 eventpagina kunt u tickets aanschaffen. Wij zullen nog persoonlijk contact met u opnemen voor de definitieve registratie.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Porsche Centrum Brabant via:
Ellen van den Heuvel via 0888911909 of via ellen@porschecentrumeindhoven.nl
Richelle van der Ende via 0888911935 of via richelle.van.der.ende@pgz.nl

Samen met u kijken we uit naar een spectaculair seizoen van de Formule 1. We verheugen ons er op u daarbij te mogen verwelkomen!