Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Brabant is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Lucky11 Rally | Partner Event

19 april 2023 van 13:00 tot 23 april 2023 13:00

Via Porsche24 kunt u deelnemen aan de Lucky11 Rally. Dit betreft een Partner Event die volledig wordt uitgevoerd door de organisatie: Rally's Bcause.

Tijdens de Lucky11 gaan 44 Porsches een uitdagend rallyavontuur aan. Vanaf de startlocatie in Spa zullen al deze Porsche iconen onder de vlag van Lucky11 het landschap in schieten. Achter het stuur hun eigenaren, die datzelfde DNA delen, genietend van hun eigen vierwielige liefde, de aanwezigheid van gelijkgestemden en uiteraard het rallyspel.

Van de oudste 356 tot de nieuwste generatie two-seaters; elke uitdager is welkom. Als rallyfanaten zeggen wij wel: the older the better. Een echte challenge, waarbij plek is voor maximaal 44 Porsches en hun liefhebbende eigenaren. Bij deelname aan de Lucky11, mag u ook kosteloos deelnemen aan de Lucky Eleven Day Tour op 12 februari 2023.

Tijdens de Lucky11 2023 is er ook een Leisure klasse aanwezig. Dit is een klasse waarbij het accent meer ligt op lekker rondrijden, zonder ingewikkelde navigatie puzzels. De routes worden verreden aan de hand van een eenvoudige routebeschrijving, waardoor er nog meer van de omgeving kan worden genoten.

Deelnemen
U kunt uw tickets boeken via Porsche24. Voor vragen kunt u contact opnemen via marketing@pgz.nl.

Wilt u buiten Porsche24 uw tickets om boeken, bestel dan uw kaarten via:
§  Deelnameticket Lucky11