Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Brabant is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Service Dialoog

Maak kennis met uw Porsche
Uw Porsche is een waardevol bezit. Daarom bieden wij u bij Porsche Centrum Brabant de mogelijkheid om samen met onze experts uw Porsche te inspecteren.

Hoe gaat een Service Dialoog in zijn werk?
U maakt een afspraak bij Porsche Centrum Brabant en onze Porsche experts staan klaar om uw Porsche te ontvangen. In uw bijzijn zal de expert u meenemen in de inspectie van uw Porsche. Zo leert u uw Porsche nog beter kennen en wordt u geïnformeerd over de staat van uw Porsche. De inspectie bestaat uit een aantal vaste punten en duurt ongeveer 30 minuten. Indien nodig volgt er in geval van reparatieverzoek een proefrit, waarbij u de expert concreet kunt wijzen op het mankement. Naar aanleiding van het Service Dialoog zal er een diagnose worden gesteld en wordt u geadviseerd over de te vervangen onderdelen en benodigd onderhoud.

Werkzaamheden en kosten vooraf berekend.
Op het moment dat u een duidelijk beeld heeft van het onderhoudsplan van uw Porsche, worden een opdrachtbevestiging en een offerte gemaakt. De Service Dialoog-technicus stelt een offerte samen met behulp van Porsche Service Prijzen. U weet dus vooraf exact wat er aan uw Porsche gaat gebeuren, welke kosten hieraan verbonden zijn en wanneer uw Porsche gereed zal zijn.

Voordelen Service Dialoog in het kort:

  • Persoonlijk en op maat advies
  • Betrokken in de kennis achter de techniek
  • Geen wachttijden
  • Vooraf duidelijkheid over de offerte
  • Hantering Porsche Service Prijzen
  • Duidelijkheid over eventuele te verrichten reparaties
  • Het Service Dialoog is gratis indien u onderhoud laat uitvoeren bij Porsche Centrum Brabant

U kunt eenvoudig online een afspraak voor een Service Dialoog plannen via de werkplaatsplanner of per telefoon via +31 (0) 88 - 8 911 911. Bezoekt u onze pagina per smartphone, dan kunt u ook gebruik maken van ons WhatsApp kanaal.