Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Brabant is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Banden

Om optimaal te blijven genieten van uw Porsche zijn juiste banden en het onderhoud aan uw banden enorm belangrijk. De juiste banden zorgen voor betere grip, hoger rijcomfort en u rijdt met een veilig gevoel rond. Bij Porsche Centrum Brabant kunt u terecht voor vakkundig advies voor uw banden, diverse zomer- en winterbanden, het wisselen van uw banden en u kunt uw banden opslaan in ons bandenhotel.

Wisselen van uw banden
Bij temperaturen onder de 7 graden Celsius bewijzen winterbanden zich. Dankzij hun specifieke profiel en rubbersamenstelling zorgen winterbanden voor aanzienlijk meer grip onder winterse omstandigheden dan uw zomerbanden. Wilt u de banden van uw Porsche laten wisselen? Maak dan een afspraak via de werkplaatsplanner. Of bel naar: (0) 888 911 911.

Bandenhotel Porsche Centrum Brabant
Naast het wisselen van uw zomer- en winterbanden kunt u bij Porsche Centrum Brabant terecht om uw banden op te slaan in ons bandenhotel. Hiermee maken wij het u zo comfortabel mogelijk, bespaard u thuis ruimte en worden uw banden voordat Porsche Centrum Brabant deze gaat wisselen uitgebreid gecontroleerd en gereinigd. Lees op de website meer over het bandenhotel.

Porsche Zomer- en Winterbanden
Bij Porsche Centrum Brabant hebben wij veel kennis en ervaring op het gebied van zomer- en winterbanden, complete wielensets en banden. Wij willen u hier graag in adviseren. Voor het optimale rijgedrag dienen de banden voor uw Porsche afgestemd te worden op een aantal factoren zoals: de ondergrond, het rijgedrag en het seizoen. Lees op de website meer over zomer- en winterbanden of neem contact op met een van onze Service Adviseurs.

N-Markering banden
Haal het beste uit uw Porsche met de juiste banden en kies alleen voor het allerbeste. Dit kan met de N-markering banden, deze banden zijn ontwikkeld door gerenommeerde bandenfabrikanten en goedgekeurd door Porsche. Bekijk de website voor meer informatie over de N-Markering banden en een uitgebreid overzicht.