Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Brabant is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Over ons

Welkom op de over ons pagina van Porsche Centrum Brabant en Maastricht!

Porsche Centrum Brabant en Porsche Centrum Maastricht zijn onderdeel van PGZ en zijn de officiële Porsche dealers voor Noord-Brabant en Limburg. Hier komen passie, persoonlijkheid, kwaliteit en snelheid samen. De toewijding aan onze klant en het product staan garant voor een professionele dienstverlening en deskundig advies voor alle Porsche liefhebbers.

  • Porsche Centrum Brabant, Experts in..
    Sinds augustus 2015 mag Porsche Centrum Brabant zichzelf met trots official Porsche Classic Partner Als Porsche Classic Partner bieden wij service voor uw Classic Porsche en kunt u bij ons terecht voor een passend advies bij aan- of verkoop van uw Classic Porsche.

  • Porsche Centrum Maastricht, Experts in..
    Bij Porsche Centrum Maastricht staan uitstekende service, hoge klanttevredenheid en maximale beleving van het merk Porsche en haar producten altijd centraal. Het is daarom dat wij op 1 december 2017 met veel trots de status Porsche Exclusive Manufaktur Partner hebben ontvangen vanuit Porsche AG.

Experts in Occasions
Naast het ruime aanbod nieuwe Porsches, delen Porsche Centrum Brabant en Porsche Centrum Maastricht ook een breed scala aan Porsche Approved Occasions. Het kopen van een Porsche is vaak maatwerk en per persoon verschillend. Ons verkoopteam helpt u graag bij het vinden van uw droom Porsche die aan al uw wensen voldoet.

Service & Onderhoud
Niet alleen voor onderhoud aan uw nieuwe en jong gebruikte Porsches, maar ook voor klassieke Porsches bent u bij ons aan het juiste adres! Dagelijks werkt er een groot team met onmisbare expertise aan Porsche specialisten (lees: Porsche liefhebbers) aan Porsches. Om u te ontzorgen bieden wij een haal- en brengservice of u kunt gebruik maken van vervangend vervoer. Bovendien kunt u bij ons terecht voor originele onderdelen en accessoires voor ieder type Porsche. 

Wij nodigen u van harte uit voor een goede kop koffie met geweldige verhalen!

Met sportieve groet,

De teams van Porsche Centrum Brabant en Porsche Centrum Maastricht

Contactgegevens
Bekijk onderstaand de contact gegevens van Porsche Centrum Brabant.
Klik hier om de gegevens van Porsche Centrum Maastricht te bekijken.

Bezoek- en contactgegevens
Porsche Centrum Brabant 
Heusdensebaan 48
5061 PS Oisterwijk

T: +31 (0) 888 911 911
E: info@porschecentrumbrabant.nl

Bank gegevens
Rekening nummer: DFM 475 103 483
IBAN nummer: NL 03 VOWA 0475103483
BIC code: VO WA NL21 XXX