Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Brabant is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Classic Onderhoud

Meer dan 70% van alle Porsche modellen die ooit zijn gebouwd rijden tot op de dag van vandaag nog steeds rond. Uiteraard willen wij ervoor zorgen dat dit zo blijft. Als Porsche Classic Partner is Porsche Centrum Brabant dé specialist voor uw Classic onderhoud.

Porsche Classic Onderhoud
Elke Porsche is uniek, ook uw Classic Porsche. Indien u onderhoud wil laten uitvoeren aan uw Classic Porsche wordt deze eerst volledig nagelopen en gecontroleerd met de Porsche Classic Check. Op deze manier weet u precies wat de status is van uw of uw toekomstige Porsche Classic en kunt u Classic onderhoud laten uitvoeren op basis van gedegen onderzoek.

Porsche Classic Check
Met de Porsche Classic Check weet u binnen 1 uur waar u aan toe bent. Tijdens de Porsche Classic check wordt er onder andere gekeken naar:

  • Het chassis; schokdempers, ophanging, remmen en banden
  • De buitenkant: ruitenwissers, ruitensproeiers en verlichting
  • Het interieur: ventilatie, ontdooisysteem en verwarming
  • De motor: controle van alle vloeistofniveaus en het uitlaatsysteem
  • Verifiëren of o.a. de motor en versnellingsbak origineel zijn

Naar aanleiding van de Porsche Classic Check wordt er een officieel geboortecertificaat opgemaakt. Daarbij wordt een offerte toegevoegd voor Classic onderhoud. De Classic Check kost: € 279,- inclusief geboortecertificaat. Wanneer u naar aanleiding van de Classic Check uw Classic onderhoud laat uitvoeren worden de kosten van het geboortecertificaat (t.w.v. € 149,-) gecrediteerd. Wilt u geen Classic Check maar wel een geboortecertificaat dan kost dit € 149,-.

Classic team
Bij Porsche Centrum Brabant zijn wij trots op ons team! Speciaal voor het Classic onderhoud hebben wij Classic experts die zijn opgeleid door Porsche AG. Zij hebben enorm veel ervaring en kennis van alle Classic Porsches en zorgen ervoor dat uw Classic Porsche in optimale technische conditie verkeerd. Uiteraard wordt er tijdens het Classic onderhoud gebruik gemaakt van originele onderdelen.

Classic onderhoud prijzen
Bekijk hier alle onderhoudsprijzen voor uw Porsche. Voor klassiekers geldt een gereduceerd Porsche Classic tarief voor zowel de Serviceprijzen als het uurtarief bij reparatie. Deze korting op onderhoud bedraagt 20 procent ten opzichte van de standaard prijzen.

Classic onderhoud afspraak
Door uw ervaringen te combineren met onze kennis, wordt de beste zorg voor uw Classic Porsche gegarandeerd. U kunt eenvoudig online een afspraak voor een Classic Check plannen via onze werkplaatsplanner of per telefoon via: + 31 (0) 888 911 911 of per e-mail via service@porschecentrumeindhoven.nl.